LEADING TOMORROW

De wereld verandert de komende tijd enorm, zo ook de automotive sector. Hoe houdt u de ontwikkelingen bij, sterker nog; hoe kunt u juist in een dergelijke omgeving vooroplopen? Maak kennis met Grayhams en het Pinnacle DMS (Dealer Management Software)

Grayhams biedt dé DMS-oplossing voor toonaangevende organisaties binnen de automotive sector. IT wordt door Grayhams ingezet als onderdeel van vernieuwende bedrijfsvoering. 

Wij pakken door waar andere aanbieders blijven steken. Dankzij onze gecombineerde kennis van de automotive sector, bedrijfskundige processen én IT, kunt u vertrouwen op de beste aanpak bij het optimaliseren van de algehele output van uw organisatie. Dat leidt voor u tot uiterst tevreden klanten en medewerkers. Tot efficiënte processen, kostenbeheersing en optimale samenwerking. Het leidt ook tot informatie in plaats van louter cijfers, én tot focus op uw kerntaken. U bent door dit alles verzekerd van een optimale rentabiliteit van uw klant en team.

Easy tomorrow

Uw informatie dient direct beschikbaar te zijn. Informatie over vandaag én morgen. Informatie kent geen reactieve inslag meer, maar dient vooral proactief te zijn, te weten omgevingsgericht en preventief van aard. Het benutten van nieuwe kansen en het snel aanpassen van onvoldoende presterende activiteiten, daar gaat het tegenwoordig in de automotive sector om. Daarom moest opnieuw de manier uitgevonden worden waarop informatie wordt verzameld, verwerkt, geïnterpreteerd en gecommuniceerd. Grayhams heeft deze oplossing voor u gerealiseerd.

Everywhere tomorrow

Data krijgt vanaf nu een andere betekenis, een andere rol. Data dient toegankelijker én beter combineerbaar te zijn, opdat zij optimaal bijdraagt aan het resultaat van de organisatie. De informatie dient daarnaast mensen en afdelingen te verbinden en de gebruiker mee de toekomst in te nemen. Dat maakt uw organisatie veel beter voorbereid. U dient over een 360 graden klantenview te kunnen beschikken. De workflow dient ‘rollbased’ gestuurd te zijn, met de juiste alerts om zaken tijdig te signaleren en bij te sturen en/of af te werken. ICT is bij dit alles geen doel op zich, het is slechts een middel om iets groters te bereiken; de slagkracht en vindingrijkheid van uw organisatie vergroten. Morgen begint vandaag. Start met Grayhams.

Safe tomorrow

Het DMS (dealer management systeem) van Grayhams, Pinnacle, maakt zichtbaar waar het echt om gaat; duidelijk en tijdig. Grayhams staat dan ook voor het verrijken en toekomstgericht inzetten van informatie! Informatie die kan leiden tot voorspellingen in de toekomst (predictive analyses). Dit DMS brengt creatieve processen op gang die leiden tot verbeterde slagkracht van bedrijven in de automotive sector, stimuleert de samenhang en de praktische bruikbaarheid van de ideeën. Ideeën die zich laten integreren in de bedrijfsprocessen van morgen. Een geruststellende zekerheid, toch?!

Weten wat Grahams voor u kan betekenen?

HET BEWEZEN DMS VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR!

Samen met het Engelse Pinewood ontwikkelde Grayhams het Pinnacle DMS verder door. Het betreft een kwalitatief bewezen DMS voor de automotive sector. Meer dan een decennium geleden voelde Pinewood al aan dat de tijd rijp was om de toen gevestigde DMS-technologie te verlaten. Men besloot de nieuwste innovaties te introduceren, en selecteerde toen al het moderne en toekomstgerichte .Net-platform. Om een rijker en meer flexibele gebruikerservaring te verwezenlijken werd software-as-a-service (SaaS) doorgevoerd. Deze software draait in Azure, het modernste rekencentrum van Microsoft. Uw updates vinden iedere dag automatisch plaats. U werkt zodoende altijd op de laatste versie software, zowel technisch als met uw applicatie Pinnacle

Het DMS kent, mede op initiatief van Grayhams, tal van innovatieve en toonaangevende tools. Het betreffen instrumenten die de gebruikers zonder tussenkomst van derden adequaat en succesvol kunnen benutten. Zelfredzaamheid, gebruikersvriendelijkheid en logica vormen daarbij heel belangrijke uitgangspunten. Hierbij wordt graag én handig gebruik gemaakt van de beschikbare digitale kanalen. Daarbij worden grootschalige, veilige webapplicaties toegepast. Deze omarmen innovaties in Cloud Computing, Business Intelligence én mobiele en sociale media. De applicaties zijn bedoeld om substantieel bij te dragen aan uw zakelijk succes binnen de automotive sector.

Het innovatieve

DMS dat

bijdraagt aan

uw zakelijk

succes!

Grayhams23 - GRAYHAMS

De bewezen

oplossing

voor het

dealerschap

van morgen!

MEER OVER GRAYHAMS

Grayhams is opgericht door Ronald van der Vlist en Martijn van Pinxteren. Beiden hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de automotive sector. Daarbij combineren ze altijd al hun bedrijfseconomische kennis, organisatietalent en verstand van informatietechnologie.

Grayhams

De naam Grayhams is een originele verwijzing naar Alexander Graham Bell. Alexander Graham Bell (Edinburgh, Schotland 3 maart 1847 – Baddeck Bay, Canada 2 augustus 1922) was een Schots-Amerikaans uitvinder en de oprichter van de telefoonmaatschappij Bell, die uitgroeide tot de American Telephone and Telegraph Company. Het was Graham’s interesse voor communicatie die uiteindelijk leidde naar een zoektocht om geluid over grotere afstanden te transporteren. Hij wist als geen ander informatie, inzicht en vernieuwing bijeen te brengen. Een visionair die op gestructureerde wijze tot nieuwe oplossingen kwam.

Graham Bell

Graham Bell achterhaalde samen met een elektricien hoe stemtrillingen omgezet konden worden in elektrische signalen, en vervolgens doorgestuurd naar de ontvanger. Een inspiratiebron voor Grayhams, in haar dagelijkse missie tot verrijking en de toekomstgerichte inzet van data voor automotive bedrijven.

brochure - GRAYHAMS

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS