CONSIGNATIE VOORRAAD

VERLAAG UW FINANCIERINGSKOSTEN

Financierder Integratie

Consignatie voorraad integratie met een scala aan financiele aanbieders, waaronder: Lombard, Barclays, Blackhorse, Alfabet, Macquarie, BMW Financial Services en Santander.

Dagelijks Financieringsfeed

Geconsolideerde rapportage met ondernemingskennis van gefinancierde voorraad en veroudering.

h

Dagelijkse Rapportage

Dagelijkse rapportage van voertuigen door de begraafplaats, inclusief voertuigen die niet geselecteerd zijn voor financiering, bijvoorbeeld nieuwe deeluitwisselingen.

Profielen & Schema's

Profielen en schema’s voor verschillende typen voertuigen, zoals service lening, demonstrator, en groep auto gebruikers voertuigen.

Verlaagde kosten, betere voorraad nauwkeurigheid en flexibiliteit

Groothandel financiering (of ‘verzending voorraad’) integratie is een eigenschap die uniek is voor Pinewood DMS. Dit heeft voor ruim 10 jaar de mogelijkheid gegeven om nauwkeurige voorraadinformatie te verstrekken aan financiers om te profiteren van verminderde financieringskosten en meer flexibiliteit te bieden. In combinatie met bedrijfsintergroepsoverdrachten worden bonnetkosten van voertuigbewegingen ook tot een minimum beperkt.

Bovendien geeft u door middel van Datapoint in Pinewood DMS een bedrijfsoverzicht van uw financieringspositie, inclusief de veroudering van gefinancierde eenheden.

shutterstock 202075426 smaller - GRAYHAMS

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS