FACEBOOK INTEGRATIE

DE VOORRAAD OP FACEBOOK 

U

Doorzoek Voorraad

Zoek eenvoudig naar beschikbare gebruikte voorraad die in de app aanwezig is, tegen specifieke criteria, zoals u zou willen op een website

i

Klant aanvragen

Eventuele interesse in het voertuig wordt als een follow-up binnen Pinewood gestuurd voor een verkoopadviseur voor actie, vergelijkbaar met een internetleiding

Alleen "op voorraad" voertuigen

De app werkt op real-time voorraad beschikbaarheid, zodat het alleen maar voorraad toont die beschikbaar is om verkeerde vragen te voorkomen

Rich Media

Toon zoveel mogelijk gedetailleerde foto’s en houd de ervaring volledig in hun sociale netwerk, zonder omleidingen

Stuur automatisch Gebruikte Voorraad naar Facebook

Real-time lijst van uw gebruikte voorraad wordt automatisch ingevoerd in onze Facebook-app die wordt weergegeven als een tabblad op uw Facebook-fanpagina. Eenmaal opgericht, is elke vermelding interactief, met afbeeldingen van het voertuig, en basisinformatie, helemaal tot en met een klantendienst. Elk ontvangen onderzoek wordt teruggevonden in Pinewood als een handig item voor uw verkoopteam om op te volgen. De app biedt u gewoon een andere optie, een sociale optie, aan uw website en andere aggregatordiensten.

highlights facebook - GRAYHAMS

Als je dealer op Facebook is, dan zal deze gratis Pinewood-driven app je sociale aanwezigheid verbeteren

 
facebook 1 - GRAYHAMS

Voeg interactie toe aan je fanpagina

Eenmaal geïnstalleerd, verschijnt de gebruikte voertuigapplicatie als een tegel op je Facebook-fanpagina, waardoor het makkelijk is voor je sociale publiek om te vinden en te communiceren.

facebook 2 - GRAYHAMS

Zoeken naar gebruikte voertuigen

Linkend direct naar uw gebruikte voorraad binnen pinewood, uw sociale publiek kan zoeken op postcode, merk, model, afstand en prijs.

facebook 3 - GRAYHAMS

Verkregen resultaten

Resultaten worden weergegeven met relevantie binnen de app, waardoor de gebruiker naar hun ideale voertuig kan zoeken of hun zoekopdracht aanpassen aan hun eisen. Het vermogen om een voertuig te delen aan de eigen muur van de gebruiker, zal ook uw sociale bereik vergroten.

facebook 4 - GRAYHAMS

Voertuigen in detail

Door op een individueel voertuig te klikken worden alle details tegen het voertuig opgeslagen, inclusief de opgeslagen beelden.

facebook 5 - GRAYHAMS

CRM aanvragen

Als ze willen wat ze zien, zijn ze één klik om een aanvraagformulier in te vullen. Alle vragen van Facebook worden teruggegeven in Pinewood naar de CRM Diary als internet leidt.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS