KLANTCONTACT

GEAUTOMATISEERDE

KLANTEN COMMUNICATIE  

Klant behoud

Alle communicatieautomatisering is ontworpen om de klantenbehoud te verbeteren door het beheer van het voertuig gemakkelijker te maken voor de klant en het verbeteren van het vertrouwen van de dealers

Geautomatiseerde planning

Zodra uw contactplan is ingesteld, zal Pinewood automatisch communicatie verzenden, zoals herinneringen, bedankt berichten en CSI-verzoeken, aan uw klanten zonder verder beheer of admin

Positieve feedback

Automatisch opgeslagen tegen het klantenrecord, zodat u hun historische interactie en tevredenheidsniveau kunt zien op hun volgende bezoek, evenals het uitvoeren van talrijke prestatieverslagen

Negatieve feedback

Feedback onder een bepaald niveau flitst automatisch binnen Pinewood, die door het management wordt aangepakt, zodat u snel klachten en slechte prestaties kunt verwerken om de verwachtingen van de klant te resetten.

Geautomatiseerde tevredenheidsonderzoeken en contactplannen

Geautomatiseerde en regelmatige contactgebaseerde communicatie stelt dealers in staat om high-performance digitale conversie routines vast te stellen om de retourtarieven van de workshop te vergroten, de verkoop van de showrooms te sluiten en belangrijke tevredenheidsindicatoren te feedback om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Geïntegreerde e-mail tools die worden ondersteund door een groot aantal rapportagehulpmiddelen, laten Pinewood-gebruikers toe om hun concurrentie te behouden en het behoud van klanten te verbeteren.

highlights csi - GRAYHAMS

Houd regelmatig contact met nieuwe en bestaande klanten door middel van

e-mailcommunicatie

Follow-up na een nieuwe auto aankoop of herinner ze aan de aftersales taken die nodig zijn voor hun voertuig.

csi 1 - GRAYHAMS

Klant e-mails op maat

Trigger geautomatiseerde klantenquêtes na een nieuwe aankoop van een voertuig of recente workshop bezoek. De e-mail bevat uw eerste vraag met een bijbehorende sterrenclassificatie. Door hun bijbehorende rating te selecteren wordt de klant naar een online enquête gebracht. Als het onvolledig is, registreert Pinewood nog steeds de eerste selectie en eventuele daaropvolgende antwoorden. De historische CSI-resultaten van de klant worden tegen hun rekord gehouden en kunnen te allen tijde toegankelijk zijn.

csi 2 - GRAYHAMS

Volledige Reporting Suite

Trend Reports stelt u in staat om uw prestaties over een periode te monitoren, zodat u kunt beoordelen of uw dealer echt eventuele problemen overbrugt, en uiteindelijk uw klantenaanbod verfijnen. Boor het hele rapport door om afzonderlijke CSI-resultaten te zien.

csi 3 - GRAYHAMS

Afters Sales Contact Plan Dagboek

Hoe vaak wilt u automatisch contact opnemen met uw klanten? Waar wil je hen contact opnemen? Contact Plannen kunnen worden ontworpen om contacten te genereren in de eigendom van het voertuig om de toekomstige herverkoop opnieuw te vangen.

csi 4 - GRAYHAMS

After Sales Dagboek

Targeting klanten die in MOT en Servicing vallen, bijvoorbeeld, vindt u een toename van de autonomie van de klant om hun voertuig en minder prospectie-oproepen van uw Aftersales-team te verzorgen.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS