PINEWOOD TECH +

GEAVANCEERDE APP VOOR  TECHNICI

Geintegreerd VHC

Voltooi en teken uw observaties van de gezondheidscontrole van de voertuig direct op het apparaat op, zodat de klant kan beoordelen

}

Kloktijden Technici

Meld u aan bij nieuwe banen, voltooi het werk en teken af, alles uit het handapparaat waarop u het voltooide werk opneemt

Video's staat Voertuig

Verklaar geïdentificeerd werk met een korte videoclip, zodat uw klant kan zien wat het betreffende onderdeel is en waarom het van belang is

w

Conversatie Opmerkingen

Bekijk en maak nieuwe notities aan de hand waarvan u alles wat u denkt aan iemand anders te maken hebben met deze klant of voertuig

Verbeter de efficiëntie van de workshop door eenvoudiger techniekprocessen

Onze mobiele workshop app, Tech +, loopt naadloos met de workshop management module in het Pinewood dealer management systeem om de service en reparatie ervaring te verbeteren. Tech + mobiliseert workshops technici, bevrijd ze van het statische werkstation en open nieuwe kanalen voor betere klantencommunicatie en de creatie van verkoopmogelijkheden.

highlights techplus - GRAYHAMS

Beschikbaar over 2 verschillende apparaatplatforms

Host + is beschikbaar op iOS-apparaten (iPad en iPod / iPhone) en Microsoft (Tablet en smartphone)

host winphone anim - GRAYHAMS

Voor Windows Phone

host iphone anim - GRAYHAMS

Voor iPhone

N

Technici kunnen een kosteneffectief en robuust mobiel apparaat gebruiken om hun voortgang bij reparaties bij te werken, voertuigen gezondheidscontroles uit te voeren en video’s op te stellen om eventuele extra werkzaamheden die zij hebben geïdentificeerd, uit te leggen.

N

Het ondersteunt directe communicatie tussen technici en Service en Parts teams, zodat eisen snel geïdentificeerd en geautoriseerd kunnen worden.

N

Om ervoor te zorgen dat de technicus de juiste informatie heeft, zijn de voertuig- en klantgegevens gemakkelijk bereikbaar, inclusief kopieën van eerdere servicefacturen.

N

One-touch capture van video uploadt direct gepersonaliseerde berichten die naar de klant worden verzonden om online te bekijken en goed te keuren.

N

Technici kunnen gezondheidscontroles uitvoeren om dringend en aanbevolen werkzaamheden aan te melden, waarbij aantekeningen en metingen, zoals de banddiepte, nodig zijn.

N

Technici kunnen ook passende vervangingen voor versleten banden identificeren met behulp van een geïntegreerde bandkatalogus.

N

One-touch capture van video uploadt direct gepersonaliseerde berichten naar Azure Media Services om extra benodigde werk te tonen en uit te leggen.

N

Workshop technici kunnen rechtstreeks communiceren met de Service en Parts teams voor vragen, prijzen en klant autorisatie, de details opslaan voor verwijzing later.

N

Met deze instrumenten op zijn plaats kan de klant online online traceren, zodat ze alle benodigde werkzaamheden kunnen toestaan. Download voor Windows Phone

N

Klok naar banen, bewerkingen en andere werkstatusen met directe updates naar de Job Progress-console in Pinewood en aan onderdelen en service teams.

N

Gebruik uw bandencatalogus om snel versleten banddetails vast te leggen voor snelle prijzen.

N

Ingebouwde caching van details en video-inhoud om een robuuste service te bieden, zelfs wanneer er geen draadloze verbinding kan worden aangetoond. Download voor iPhone

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS