SOCIAL CRM

SOCIAAL VERBONDEN 

Bekijk uw klanten

Voor verwachte bezoekers, aan Showroom en Workshop, kun je ze persoonlijk begroeten door hun sociale profielfoto te bekijken

Zijn ze tevreden?

Ontdek of ze een goede of slechte ervaring hebben gehad en of ze met hun netwerk over je netwerk hebben gesproken – dus je bent voorbereid

;

Voertuig interesse

Verrijk jezelf met kennis van hun verwachte aankoopgedrag door te kijken naar wat ze posten, leuk vinden en delen op hun sociale netwerken

Verbonden netwerken

Kies uit een reeks gemeenschappelijke sociale netwerken en andere digitale kanalen zoals persoonlijke blogs en websites

Link een sociale netwerk van een klant naar hun CRM-record

Dichtere klantenverbindingen zijn mogelijk via onze CRM-gegevens op sociaal netwerk, een stap voorwaarts in het gebruik van een klantenrecord. Facebook, LinkedIn, Twitter en meer kunnen worden ingeschakeld tegen elk record, waardoor u een uitgebreide hoeveelheid extra klantgegevens krijgt die de aankoop en algemene ervaringsinteracties met de dealer kunnen beïnvloeden.

social crm - GRAYHAMS

Het gebruik van sociale media is productief op consumentenmarkten …

… met uw klanten steeds meer gebruiken om het succes en falen van bedrijven zoals de jouwe te bespreken. Weet u wat er online wordt besproken?

Onze sociale CRM-tool stelt u in staat om met uw klanten te verbinden en hun huidige perceptie van uw bedrijf en hun voertuig eisen te begrijpen, zodat wanneer ze naar de showroom gaan, weet u hoe enthousiast zij een bepaald model kunnen hebben, of of hun terugkeer naar Uw werkplaats is online gevecht.

social crm 1 - GRAYHAMS

Verbeterde CRM-record

Een hub van klantgerelateerde informatie is verbeterd door het toevoegen van sociale informatie en klantenprofielfoto’s – alles beschikbaar in het oog.

social crm 2 - GRAYHAMS

Klantenprofiel Afbeeldingen

Mogelijkheid om klantenbeelden te uploaden of rechtstreeks uit het sociale profiel van de gebruiker te halen en, indien gewenst, te snijden.

social crm 3 - GRAYHAMS

Voer Referenties in

Eenvoudige bewerking van profielnamen en links en uw klantenrecord is aangesloten.

social crm 4 - GRAYHAMS

Veel kanaal opties

Welke kanalen zijn het belangrijkst voor uw dealer? Selecteer welke mediakanalen prioriteit hebben – voeg Facebook toe, verwijder Pinterest? Met meer opties worden altijd toegevoegd.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS