VERKOOP

Voorraadanalyse om winstmogelijkheden te maximaliseren

Effectief voorraadbeheer is de sleutel tot het succes van zowel nieuwe als gebruikte verkoopafdelingen. Up-to-date en nauwkeurige informatie in combinatie met een sterke workflow-controle stelt het management in staat om de omzet voor het maximale rendement op de belegging te handhaven.

Pinewood helpt u om het proces van de fabrikantorder te beheren via de storting van klanten, voorbereidingsfactuur en uiteindelijke winstanalyse. Vehicle Management ondersteunt het verkoopteam in het beheer van onderzoeken, beheert het verkoopproces met klanten, bestelt met deposito’s en met geïntegreerde debit- / creditcardtransactieverwerking, waardoor de back office administratie wordt verminderd, terwijl de controle wordt benadrukt.

Omvattende facturatie

Meerdere facturen voor een enkele overeenkomst met onbeperkt part-uitwisselingspotentieel zorgen voor de meest complexe klantfactuurvereisten.

Waardevermindering

Gebruikte voertuigvermindering kan zo geplaatst worden dat, zodra de instellingswaarde is aangepast, de desbetreffende afdelingskosten met de kosten kunnen worden gedebiteerd. Afschrijvingsjournalen kunnen worden geïmporteerd vanuit Microsoft Office.

Winst Analyse & Financiële Controle

De Pinewood rapportage functionaliteit biedt een volledige winstanalyse per individuele deal, uit te breiden naar groep, dealer, afdeling, verkoper, voertuig type en verkoop type. Uitgebreide rapportage inclusief crediteuren- en debiteurrapportage biedt accurate informatie over de kasstroomvooruitzichten.

Prijzen en Evaluaties

Nieuwe voertuigprijzen kunnen automatisch worden geïmporteerd door fabrikanten en een aantal leveranciers van derden die tijd en administratie besparen. Gebruikt voertuigwaarderingsgegevens zijn zowel beschikbaar op het verkooppunt en daarna beschikbaar als onderdeel van de dagelijkse voorraadbeheerrapportage.

Kostenbeheer en Voorbereidingscontrole

Realtime voertuigvoorbereidingsverzoeken en kostenbeheer betekenen accurate en actuele stand-in waarden. Geïntegreerd met inkoopbestelling, kunnen de voorbereidingskosten worden beheerd van onderaannemers en van de interne werkplaatsafdelingen die de afdelingsafdeling volledig zichtbaar maken van de afrondingsstatus met een boor naar gedetailleerde voorbereidingsfacturen. Verwachte kosten voor intern werk kunnen worden opgebouwd om de real-time management van voorraad te ondersteunen.

Bonus & Commissie

Alle verwachte bonus- en financieringsinkomsten worden beheerd door een individueel voertuig- en verkoopboekrekening om een nauwkeurige winstanalyse en financiële controle te waarborgen, zodat alle betalingen tijdig en volledig worden ontvangen van fabrikanten en financieringsmaatschappijen. Financiële informatie kan gemakkelijk worden geüpload van Microsoft Excel om de verwerking van voertuigen tijdig efficiënt te maken.

Demo Creatie & Interne Overdrachten

Er worden routines gegeven om de administratie uit te zetten van het omzetten van nieuwe auto’s naar demonstranten. Voertuigen kunnen ook tussen de afdelingen worden overgedragen zonder de noodzaak om informatie opnieuw te toetsen, waarbij de zichtbaarheid van alle voorbereidingen wordt gehandhaafd, afhankelijk van welke afdeling het werk heeft uitgevoerd.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS