VIDEO

GEÏNTEGREERDE VIDEO SUITE

Bezoekers in een oogopslag

Bekijk al uw afspraken voor de dag, de verwachte aankomsttijden en hun volledige CRM-record inclusief eerdere ervaringen en hun volgende gewenste voertuig

b

Digitale werk kaarten

Meld je werk eenvoudig af met je klanten met een digitale handtekening op de app. Eenmaal voltooid, wordt het opgeslagen in de relevante documenten en bent u klaar om te beginnen met werk

Maak aankomstvideo's

Wanneer het voertuig op de site komt, neem een snelle video binnen de app om zijn huidige staat weer te geven en meld eventuele schade aan en bescherm uw personeel tegen mogelijke aansprakelijkheidsclaims.

;

Volledige gezondheidscontroles

Voer een gezondheidscontrole uit met uw klant om volledige transparantie te geven over problemen die het voertuig onveilig zouden kunnen beschouwen en het vertrouwen van de klant verbeteren

Visualiseer uw voertuigen en VHC-werk dat nodig is met video

Onze geïntegreerde videosuite stelt Pinewood gebruikers in staat om eenvoudig een aantal klantenervaring te creëren die video’s verbeteren zonder procesonderbreking. Film van hoge kwaliteit 360-graden tours van tweedehands voertuigvoorraad en upload snel naar uw website. Reageer op inkomende klantenvragen met een gepersonaliseerde een-op-één-video die direct met een klik van de knop wordt gemaild. Visualiseer het werk dat nodig is bij een Voertuig Gezondheid Controleer dat een klant online toestemming geeft.

highlights video email - GRAYHAMS

Volgens Google zullen 75% van de kopers online video gebruiken om hen te helpen hun volgende auto te kiezen.

Daarnaast proberen veel van hen te werken met een dealer buiten uren – een online aanvraag, een Facebook-bericht, een Tweet, of een e-mail, bijvoorbeeld. Met geïntegreerde processen in Pinewood kunnen onze gebruikers blijven gebruiken om nieuwe methoden te gebruiken om hun klanten een hoogwaardige ervaring te bieden – of het nu een 360-graden tour is van een gebruikt voertuig dat ze op voorraad heeft, visueel vast te stellen werk dat nodig is na een routine VHC check, Of reageren op een onderzoek met een persoonlijk antwoord.

Wij zijn blij om deze functionaliteit, aan onze klanten, gratis te kunnen leveren – beschikbaar voor elke gebruiker van onze DMS.

Met onze oplossing:

N

Geen specifiek apparaat nodig

Gebruik je iPad, telefoon of wat je ook van goede kwaliteit video kunt maken. Daarnaast kunt u met onze Pinewood Mobile en Tech + apps u opnemen in de app en automatisch uploaden voor e-mail verzending.

N

Hoge video kwaliteit

Film in 1080p HD. Als de klant bijvoorbeeld de video over de mobiele data kijkt, wordt het afgebeeld om het sneller en makkelijker te maken.
N

Het is helemaal gratis

Wij bieden alle klanten de sterkste toolset om ervoor te zorgen dat ze er optimaal van profiteren en dat ze alles nodig hebben om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse klant.
video 1 - GRAYHAMS

Visuele rondleiding van een voertuig

Een snelle one-minute videotocht van een voertuig geeft u de mogelijkheid om een geanimeerde visuele indruk te geven. De video wordt via Pinewood geüpload, in volledige HD, veilig opgeslagen en snel toegankelijk. Selecteer welke foto’s u wilt maken van de video om naar de voorraadkaart te uploaden, en u heeft nu automatisch foto’s en video aan uw website doorgegeven via ons XML-feed.

video 2 - GRAYHAMS

Visualiseer het benodigde werk

Pinewood video geeft u de mogelijkheid om video-bewijs van het benodigde werk te uploaden. Leverbaar alsof u de klant persoonlijk laat zien, kan een email automatisch worden verzonden met een link naar uw VHC-bevindingen voor de klant om het goed te keuren.

video 3 - GRAYHAMS

Gepersonaliseerde video's

Reageer eenvoudig op een klantenspraak met een video-reactie. Vang rechtstreeks van onze iPad app (of upload via uw pc) en stuur per email naar uw klant een persoonlijke aanraking toe aan uw onderzoeksbeheer ..

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS