WERKPLAATS PLANNING

VERBETER DE WERKPLAATS DOORVOER

*

Beheer verandering

Pas uw plannen aan op veranderende eisen, zodat u de problemen van klanten vroeger kunt beheren en snel banen kunt afronden

Specialisten toewijzen

Zorg ervoor dat geschoolde technici niet overboeken of verkeerd toegewezen zijn aan generalistische banen, waardoor u uw specialistische taken kunt afronden.

Werk / Operationeel inzicht

Jobs kunnen op operationeel niveau bekeken worden, waardoor zichtbaarheid kan worden verdeeld om de taak op het doel te voltooien

Volledig geïntegreerd

DMS-gedreven integraties van de toewijzing tot en met voltooiing, het verwijderen van de behoefte aan rekeying en data-nauwkeurigheidsproblemen

Plan eenvoudig uw werkschema

Werkplaats Planner stelt u in staat om uw dagelijkse operaties aan technici te organiseren op een plannen van 1 dag, 2 dagen of 3 dagen, en wijzig de hele dag door de efficiëntie van uw Workshop te verbeteren. Met de plannen van Tech + is de planner volledig geïntegreerd in uw huidige bedrijfsprocessen, speciaal ontworpen om u te concentreren op operaties en banen die uw aandacht vereisen, en niet op het beheer van het gereedschap zelf.

Workshop Planner - GRAYHAMS

Licht werk maken van het toewijzen en beheren van werkplaats…

Op basis van de start- en eindtijden voor technici geeft de planner de beschikbare banen voor een bepaalde periode weer. Zodra u bent begonnen met het toewijzen van taken, geven de tien kleurencodes u een directe weergave van de status van de baan, zoals in de wacht of overschrijding, zodat u kunt zien waar uw aandacht nodig is en de verwachtingen van de klant beheren.

wpplan laptop anim 01 - GRAYHAMS

Sleep, neerzetten, uitbreiden..

Reeks gemakkelijk te gebruiken gebaren die beschikbaar zijn om plannen voor een technicus te vereenvoudigen. Sleep naar een technicus, verleng of verlaag de toegewezen tijd, verplaats of deel aan andere technici, en meer op de planner. Sleep ook op de taakbalk van de kant om gemakkelijk de bediening te plaatsen.

wpplan laptop anim 02 - GRAYHAMS

Naar de details

Geassocieerde informatie met betrekking tot de baan, het voertuig, de klant en meer zijn allemaal beschikbaar met één enkele klik, zodat u de planner verder kunt gebruiken en niet via meerdere schermen klikt.

wpplan laptop anim 03 - GRAYHAMS

1, 2, of 3 dagen bekijken

Enkele dagen, 2 dagen of 3 dagen plannerweergave laat u toe om een grotere weergave van uw werkplaats te zien. Deze multiview maakt het plannen van werk vooraf makkelijker, herverdeling van overlopende banen op hetzelfde scherm, en bekijk kortlopende Workshop beschikbaarheid in een oogopslag.

wpplan win phone anim - GRAYHAMS

Tech+ Geïntegreerd

De optie ‘Next Operation’ wordt weergegeven op Tech + waardoor de technicus door hun werk kan verhuizen, op basis van wat er in de planner is gepland. De technicus zal ook kunnen zien welke toekomstige operaties zijn gekoppeld aan dit werknummer.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS