CRM

MANAGE UW KLANTEN

Gerichte klantervaring en maximaliseren data waarde

Aangezien klanten steeds meer bewust worden van hun macht als consument, kunnen dealers een hoogwaardige persoonlijke dienst aanbieden, ondersteund door een solide CRM-strategie, een aanzienlijk voordeel ten opzichte van hun concurrenten hebben. Bovendien, aangezien de CSI-resultaten van fabrikanten vaak de financiële prestaties beïnvloeden, is het van vitaal belang dat klantrelatiemanagement centraal staat in de strategie van uw dealer.

Aanvraag Management

De CRM-module binnen Pinewood beheert de prospect leads in uw dealer en stelt gebruikers in staat om de database te analyseren en te segmenteren voor lopende marketing aan bestaande klanten. Geïntegreerde contactplannen pre-populeren het dagboek van de verkoper om te verzekeren dat er geen sprake is van verspilde kansen en ook schema’s voor het hele verkoopteam. Op zijn beurt kan de Sales Manager de verkoopteamactiviteit van binnen CRM beoordelen, die rapportage aan een individuele verkooppunt en dagelijks, wekelijks of maandelijks afhandelt.

Doelgroep Marketing

Het krachtige selectie- en rapportagehulpmiddel binnen CRM stelt gebruikers in staat om contacten te selecteren en doelgerichte marketingcampagnes te bouwen die geschikt zijn voor hun eigen eis. Hierdoor kunnen gebruikers hun aanbod nauwkeurig aanpassen aan hun doeldatabase, waardoor de verkoopmogelijkheden worden verhoogd. Zodra de database is gesegmenteerd, kan de communicatie vervolgens via mail, e-mail of sms-berichten worden verzonden.

Voertuig Matching

Eenvoudige één klik aanpassing van de eisen van een klant aan bestaande voertuigvoorraden of zelfs aan klanten met voertuigen die ze willen verkopen, biedt lopende kansen voor zowel de uitwisseling als de verkoop van auto’s. Voertuigwedstrijd kan worden uitgevoerd tegen lokale aandelen en sites in dezelfde handelsgroep om de breedste keuze van voertuigen te bieden.

After Sales Continuïteit 

Nadat een voertuig verkocht is, wordt automatisch het after-sales dagboek ingevuld, waardoor de werkplaats contactopdrachten biedt om optimaal gebruik te maken van lopende onderhoudsmogelijkheden. Na-verkoop contactbeheer ondersteunt service-herinneringen, bestelde onderdelen, uitstekend werk en CSI-follow-up, die allemaal functioneren als geautomatiseerde opties gekoppeld aan e-mail- en sms-sms-berichten.

Correspondentie Management

Alle in-en uitgaande klantcorrespondentie mag in de contactgeschiedenis voor een individuele klant worden opgeslagen. E-mails, sms’s, brieven en alle gescande documentatie kunnen worden geladen om te worden bekeken met Pinewoods ingebouwde document viewer.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS