FINANCIEEL

ALLE TOOLS VOOR

FINANCIEEL BEHEER

Live toegang en rapportage van alle financiële informatie

Pinewood Accounts is een uitgebreid boekhoudkundig hulpmiddel dat alle processen ondersteunt die nodig zijn voor de controle van uw bedrijf en de kenmerken van inkooporders, aankoopboeken (schulden), activa-register, verkoopboek (debiteuren), kasboek, credit / debit card management en nominale grootboek ( algemeen). Hoewel uitgebreid is, ligt de nadruk op efficiëntie en lage administratie. Standaardfuncties, zoals documentbeheer met Pinewoods documentviewer en Microsoft Office-integratie, maken dit intuïtieve systeem toegankelijk voor iedereen. Live boekhouding waarbij elke transactie naar de database is geschreven, betekent onmiddellijk dat gebruikers verslagen over real-time informatie zonder einddatum of batchverwerking.

DP’s en afdelingsbeheerders vinden zich thuis met de eenvoudige “Click & Drill” -rapportage, omdat ze voor hunzelf real-time business intelligence verkrijgen.

Aankooporders

Naast het bestellen van onderdelen kan Pinewood beheren en besturen van bestellingen voor onderaanneming van een werkplaats, voertuigvoorbereiding, afdelingskosten of aankoop van activa. De bestellingslimieten en parameters van de bestelling worden beheerd door de individuele gebruiker.

Aankoopboek

Geïntegreerde inkooporder, factuurlogging, geautomatiseerde factuurvergunning en documentscanning maken aankoop- en kostencontrole gemakkelijk te beheren. Papier hoeft niet meer te worden doorgegeven tussen afdelingen voor machtiging, waardoor het risico op vertraagde kosten of dubbele facturen wordt verminderd. Uitgebreide uitgavenanalyse die over de onderneming kan worden geconsolideerd, is een effectief instrument voor kostenbeheersing en leveranciersmanagement.

Asset Management

De controle over de aankoop van activa, afschrijvingen, afschrijvingen en verwijdering worden binnen het systeem beheerd. De initiële setup is eenvoudig, de activa kunnen worden opgezet met onderhouds- en verzekeringsgegevens die zij samen kunnen associëren om nauwkeurige rapportage en verwijdering te garanderen. De activa kunnen worden toegewezen aan gebruikers en afdelingen met een periodiek verificatieproces om hun conditie en locatie te bevestigen. Initiële setup is eenvoudig laden van activa met behulp van Microsoft Office.

Verkoopboek

Schuld kan op bedrijfsniveau worden beheerd met meerdere transactierekeningen gekoppeld aan een centrale groepsrekening. Met een onbeperkte doorlopend verhaal tegen elke transactie is schuldbeheer nog nooit zo makkelijk geweest. Kopieerfacturen zijn een klik verwijderd en kunnen direct worden geupdoneerd, gefaxed of per e-mail gestuurd. Met automatische incasso en geïntegreerde credit / debit card transactie verwerken geldverzameling en verzoening een eenvoudige snelle taak.

Consolidatie van meerdere boekhoudkundige bedrijven

Automatische tijdschriften zorgen voor regelmatige maandelijkse berichten en toevallingen en kunnen worden aangevuld met omslagtabletten voor ad-hoc-periodes of geïmporteerde tijdschriften. Balansrekeningen kunnen worden ingesteld als open item, zodat een geplande balans kan worden bekeken. Dit zorgt voor snelle afstemming van controleaccounts.

Budgetten

Budgeten kunnen worden beheerd met behulp van Microsoft Office en geüpload naar Pinewood voor analyse en rapportage. Naast de “Click & Drill” Pinewood rapporten kunnen management rapporten worden geproduceerd vanuit de live data met Microsoft Office. Fabrikant samengestelde rapportage wordt beheerd binnen de nominale grootboek. Management Reporting met Microsoft Excel stelt u in staat om kerndocumenten binnen de DMS aan te passen en te onderhouden, voor welke cijfers worden automatisch bijgewerkt op aanvraag.

Kasboek

Realtime bankbeheer biedt u een direct accountbalans voor elk account met een eenvoudig verzoeningsproces. Betalingen en ontvangsten door BACS en DD worden ondersteund en transacties kunnen worden geüpload van Microsoft Office.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS