PARTS

FLEXIBEL EN EFFICIËNT

PARTS MANAGEMENT

Flexibiliteit om alle processen op één plek te beheren

De afdeling van vandaag heeft verschillende eisen aan die in het verleden. Verbeteringen in de toeleveringsketen, zoals dagelijkse leveringen, zijn nu standaard en meerdere leveringen van dezelfde dag worden steeds meer beschikbaar. Klantorderbesturing is de sleutel tot het optimaal gebruik maken van deze nieuwe snelle leveringsketen.

De afdelingen van de dealeronderdelen zijn in opbouw van grote groothandel multi-franchise-operaties met gespecialiseerde eisen (zoals meerdere bin locaties en picking zones gekoppeld aan complexe levertijden) tot kleine afdelingen met een kleine voorraad ontworpen om de dagelijkse dealerconfiguratie van de werkplaats te bedienen. Pinewood heeft een uitgebreide en flexibele management module die past bij uw omvang van de werking.

De sleutel tot een succesvolle operatie is in afwachting, zodat u op het gewenste moment het juiste onderdeel kunt krijgen. Integratie met het Pinewood Workshop boekingssysteem en menu prijssystemen Uw onderdelen team kan vroegtijdig een melding ontvangen van een vereiste om ervoor te zorgen dat de juiste onderdelen klaar zijn wanneer klanten aankomen. Handelskundigen kunnen orders direct plaatsen via de bijbehorende webportaal.

Omvattende herbestellingsparameters kunnen ofwel gekoppeld zijn aan de voorraad aanvullingsprogramma’s van de fabrikant of lokaal worden beheerd op basis van vraagprofiel, waarde en verkooptarief.

Integratie van de fabrikant

Uitgebreide integratie in fabrikantensystemen bespaart tijd en administratie, evenals het verbeteren van de klantenervaring. Pinewood Integration omvat; EPC voor identificatie, prijzen en supersessies, voorraad- en VOR-bestellingen, inclusief automatische voorraadaanvulling, automatische ontvangstbewijzen, handelsprogramma’s, locator, factuur en statistische rapportage.

Klantorder Management

Parts Management biedt volledige processie voor klanten- en speciale orders, waarbij de status van de live-account gekoppeld wordt aan individuele klantenprijzenstructuren voor zowel de voor- als de achterkant verkoop. Pre-picking van klantenbestellingen, behoud van facturen en vragenlijsten dragen bij tot snelle en efficiënte verkoop van de verkoop. De geautomatiseerde disconteringsstructuur voor klanten ten opzichte van de termen en het aankooptype, samen met live verwerking betekent dat de boekhoudkundige informatie altijd accuraat en actueel is, zonder de vertraging van de einddagroutes.

Onderdelen Promotie

Onderdeelbeheer kan worden gebruikt voor het bundelen van onderdelen voor campagnes en speciale promoties, zoals ‘service pack deals’, waarbij de benodigde onderdelenkosten worden getrokken in de service baan zonder langdurige administratie en opnieuw invoeren.

Rapportage

De sleutel tot het maken van de juiste beslissingen is het hebben van de juiste informatie. Pinewoods “Click & Drill” rapportage structuur stelt u in staat om te bouwen naar het detail dat het rapport maakt. Met veel rapporten is het mogelijk om rechtstreeks in het part-record zelf te boren en alle details te bekijken, inclusief bewegingen en facturen kopiëren.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS