WERKPLAATS

VOLLEDIGE CONTROLE

OVER UW WERKPLAATS

Process optimalisatie om de omzet te verbeteren

Uitgebreide service intervallen en verminderde diensttijden zijn goed nieuws voor klanten, maar bieden een uitdaging aan de winstgevendheid van de handelaren, vooral omdat er meer nadruk ligt op klanttevredenheid. Dealers moeten harder en efficiënter werken om de verkochte uren te handhaven, terwijl ze goede klantenservice leveren. Pinewood Workshop Management biedt een zeer flexibele en efficiënte werkplaatsadministratie, die in staat is om multi-brand afdelingen te beheren met consistente hoge werkflow en klanttevredenheid. Beheer van boekingen, ontvangsten, vooruitgang, facturatie en tijdbeheer, Workshop Management biedt meerdere fabrikanten interfaces binnen een enkele werkplaatsafdeling. Door de integratie in de fabrikantssystemen kunnen gebruikers fabrikantspecifieke menuprijzen, recallcampagnes, garantieprocessen en dagelijkse activiteitenrapportage verwerken zonder opnieuw te sleutelen informatie – effectief stroomlijnen van administratieve processen.

Mogelijkheden creëren

Pinewood stelt uw bedrijf in staat om de controle over de dienstplanning te nemen door proactief contact te starten met uw klanten om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden, zowel voor vaste en variabele serviceplannen. Met het klantencontactplan kunt u uw kansen prioriteren en het juiste type contact, e-mail, sms, brief of telefoon bepalen.

Met de dagelijkse processen kunt u contacten voor verkoop na verkoop, MOT vervaldatum, garantieverlies, uitstaande werkzaamheden of een andere datum verwante vervaldatum beheren. Deze kunnen worden uitgebreid met gerichte campagnes die zijn aangemaakt voor specifieke proposities aan bepaalde klantengroepen. Na-verkoop contact succes wordt gemeten samen met afwijzingen voor analyse.

Boekingsdagboek

Omvattende dagboekbeheer is essentieel om optimale efficiëntie en productiviteit te behouden. Aangezien de dienstregelingen ook veranderd zijn, zullen de klantenbehoeften van dienstverleners vaak leningauto’s, verzamelingen en leveringen moeten beheren, terwijl u afspraken, service team en adviseur afspraken wacht naast de beschikbaarheid van de vaste werktechnicus. SMS- en e-mailbevestigingsbevestigingen samen met de vorige dag herinneringen verlaagt de klant geen shows. Interne voorbereiding wordt beheerd binnen hetzelfde dagboek, zodat het best mogelijke beheer van de middelen mogelijk is.

Overzicht werkzaamheden  & Facturatie

Tot op de moment worden de statusgegevens van de klantaccount weergegeven bij de boeking, ontvangst en factuur. Individuele operaties worden gehouden voor aparte arbeidsanalyse en baanverdeling, en zowel klantvereisten als bijbehorende arbeidstransacties worden geregistreerd. Tijdsverdeling, analyse en herallocatie van Full Workshop Management kan door de individuele technician inschrijven worden afgebroken.

Time Management

De tijd die door technici wordt gewerkt, wordt geregistreerd tegen de banen en / of operaties met behulp van een simpel klik en ga scherm in de werkplaats en kan worden omgezet in rekeningen als verkoopkosten op elke werkfactuur. Technische tijdanalyse wordt dan automatisch berekend met behulp van automatische of handmatige toewijzing van gefactureerde uren. Efficiëntie en productiviteitsverslagen van technicus en afdeling zijn beschikbaar. De real-time werkstatus wordt gehandhaafd voor klantensquêtes, met de mogelijkheid om automatisch te genereren van “voertuig klaar” sms-notificaties.

Integratie van de Fabrikant

Uitgebreide integratie met fabrikantssystemen biedt aanzienlijke voordelen voor de dealer en klant. Menu-prijzen bieden allesomvattende prijzen, en bij integratie met Pinewood kan de beschikbaarheid van onderdelen en arbeid worden bepaald samen met de prijs die eventuele speciale kortingen of arbeidsplaatsen kan weerspiegelen. Boekingen gemaakt met menuprijs geven de afdeling afdeling elektronische kennisgeving aan, zodat onderdelen kunnen worden gepresenteerd, gereserveerd of besteld. TIS en herroeping van integratie zorgt ervoor dat er geen kans wordt gemist en bij gebruik op het moment van boeking kunnen eventuele uitstaande operaties worden geïdentificeerd, zodat het nodige werk in één bezoek kan worden uitgevoerd.

Voertuigen uitgerust met “intelligente sleutels” kunnen de details hebben die bij de service-ontvangst worden geüpload om het Pinewood-systeem automatisch bij te werken. Garantie claim afronding en indiening verzekert dat de claims op tijd worden ingediend met het minimum van de administratie, wanneer gekoppeld aan de garantie claim betaling verwerking verdere administratie efficiëntie en nauwkeurigheid is gerealiseerd.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS