Tijd is kostbaar en kennis is goud waard. Hoe leren uw medewerkers optimaal om te gaan met nieuwe IT-oplossingen, zonder dat het ze van het werk afhoudt? De oplossing heet e-learning. Het betreft een methode die Grayhams onder andere inzet bij de implementatie van Pinnacle DMS. Een uiterst succesvolle methode overigens. Toch blijken er ‘links en rechts’ nog veel onduidelijkheden en vooroordelen te bestaan over e-learning. Hoe werkt het nou eigenlijk precies?

E-learning is het middel bij uitstek om op een snelle en effectieve manier het leren in automotivebedrijven te bevorderen. E-learning valt op te vatten als een vorm van leren op afstand. Tegenwoordig wordt e-learning verbonden met computer based instruction, maar als middel bestaat e-learning al vele decennia. De hedendaagse uitstekende beeld- en geluidskwaliteit biedt prima kansen om informatie op heldere en inspirerende wijze over te brengen. Zo werkt Grayhams met video, try-modes en tests. Niet alleen heel informatief en leerzaam, maar ook heel leuk en inspirerend om mee te maken. E-learning is dus een aantrekkelijke didactische werkvorm, waarbij de leerling zelfs de kennis tot zich kan nemen tijdens het werk zelf. Men kan namelijk meekijken en tegelijkertijd zelf de handelingen verrichten. Dat zorgt ervoor dat het brein de handeling nog beter in zich opneemt, en er wordt ook nog eens voorkomen dat onnodige tijd gemorst wordt. Zo aantrekkelijk was nieuwe kennis vergaren nog nooit eerder.

Benieuwd naar een demonstratie? Neem dan contact op via info@grayhams.com. U zult beslist op het puntje van uw stoel komen te zitten. Leren was nooit eerder zo aantrekkelijk!