Persoonlijke betrokkenheid
en volledige ondersteuning:
daar staan we voor!

Projectmanagement

Zodra jouw samenwerking met ons begint, staan we met meerdere disciplines voor je klaar. Denk hierbij aan trainingen, implementaties en consultancy. Doordat al onze teamleden ervaring hebben in de autobranche zijn we meer dan alleen een implementatiepartner. Zo denken we onder andere mee met het zo efficiënt mogelijk inrichten van je werkprocessen en kunnen we bijdragen met projectmanagement en het opzetten van BI-rapportages. Pinewood DMS zullen we zo naadloos mogelijk inrichten naar de specifieke werkprocessen van jouw bedrijf.

Wij zijn dé partner om je te ontzorgen tijdens het overgangsproces naar Pinewood DMS. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Ons uitgangspunt is niet voor niets: Understanding tomorrow. Hierbij zorgt Grayhams ervoor dat je altijd vooroploopt in de automatisering van je dealerbedrijf. Tomorrow starts today!

Grayhams Academy

Om jou en jouw bedrijf zo soepel mogelijk over te laten stappen op Pinewood DMS faciliteert Grayhams trainingen. Hiervoor gebruiken wij een speciaal Learning Management System genaamd: Grayhams Academy. Op Grayhams Academy staan per functie/rol diverse e-learnings met een try-mode zodat een medewerker zelfstandig de basis van het systeem kan leren. Dit wordt daarna aangevuld met een (groeps)training op locatie.

Ook na het project en de implementatie van Pinewood DMS is het raadzaam om actief gebruik te blijven maken van de Grayhams Academy.

Voordelen Grayhams Academy

  • Platform in jouw eigen huisstijl
  • Continue updates met nieuwe trainingen
  • Admin toegang voor eigen gebruiksbeheer
  • Rapportagemogelijkheden
  • Toevoegen van eigen content in de leerplannen