PINEWOOD HOST +

APP VOOR VERKOOP EN SERVICE

Bezoekers in een oogopslag

Bekijk al uw afspraken voor de dag, de verwachte aankomsttijden en hun volledige CRM-record inclusief eerdere ervaringen en hun volgende gewenste voertuig

b

Digitale kaarten voor werkzaamheden

Meld je werk eenvoudig af met je klanten met een digitale handtekening op de app. Eenmaal voltooid, wordt het opgeslagen in de relevante documenten en bent u klaar om te beginnen met werk

Maak aankomstvideo's

Wanneer het voertuig op de site komt, neem een snelle video binnen de app om zijn huidige staat weer te geven en meld eventuele schade aan en bescherm uw personeel tegen mogelijke aansprakelijkheidsclaims.

;

Volledige controle voertuig status

Voer een volledige voertuigcontrole uit met uw klant om volledige transparantie te geven over problemen die het voertuig onveilig zouden kunnen beschouwen en het vertrouwen van de klant verbeteren

Verbeter de klantenervaring en vereenvoudig processen

Van professioneel gastvrije verkoop- en servicekliënten om volledige voertuigbeoordelingen te voltooien, stroomt onze host-app met meerdere platformen processen en zorgt ervoor dat de technologie de efficiëntie of de klantenervaring niet verstoord raakt. De app loopt naadloos met de CRM-module in het Pinewood dealer management systeem om de dealers te ondersteunen door de communicatie en interactie van klanten nog makkelijker te maken.

Beschikbaar over 4 verschillende apparaatplatforms

Host + is beschikbaar op iOS-apparaten (iPad en iPod / iPhone) en Microsoft (Tablet en Smartphone)

host iphone anim - GRAYHAMS

Voor Windows

host ipad anim - GRAYHAMS

Voor iPad

De app, ontworpen voor gebruik in de showroom door ontvangst-, verkoop- of serviceteams, is het perfecte hulpmiddel om dealers in staat te stellen hun klanten te ontmoeten, te groeten, te beheren en te contacteren. Klantgegevens kunnen worden weergegeven en bewerkt, inclusief contactgeschiedenis, actuele en gewenste voertuiggegevens, geplande contact, CSI-reacties en zelfs content van de sociale media van de klant.
N

Service teams kunnen de app gebruiken om klanten te ontmoeten en de klant aankomen bij de service afdeling, klaar om de klant te ontvangen bij de service receptie. Deze functie, wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met Pinewood Job Progress, stelt drukke dealers in staat om de knelpunten voor de ontvangst van de piekmaaltijden te beheren.

N

Verkoopspanningen kunnen hun contactpersoon en het dagelijkse verkoopcontactschema bekijken wanneer deze worden gebruikt in combinatie met de Pinewood Outlook-plugin. Alle agenda-informatie kan in één weergave worden gezien.

N
Wandelen in klanten kunnen worden gecreëerd, gebruikt voertuigvoorraden kunnen worden bekeken en waar dealers online online beoordelingssystemen gebruiken, kunnen deze in het verkoopproces worden geïntegreerd.
N
Een sociaal gekoppeld CRM-record stelt iedereen in staat om de app te gebruiken om de recente sociale activiteiten van de klant te zien – van LinkedIn, Facebook, Twitter, enz.
N
Video-opname in de app stelt dealers in staat om een nieuw bericht op te nemen of een van hun bibliotheken te selecteren. Het maakt het ook mogelijk om een serie clips samen te steken in een enkele reeks voor een professionele video. Het kan direct binnen de app worden verzonden en automatisch opgeslagen worden tegen de klantenrecord.
N
Onze integratie met AUTOi loopt naadloos doorheen de app om de eenvoudige beoordeling van voertuigbeoordelingen mogelijk te maken. Een stap-voor-stap proces tot en met voltooiing kan worden gemarkeerd met enige schade, ondersteund door foto- en videobewijs of het gebruik van notities.
N

Alle informatie wordt achter de schermen gecommuniceerd en direct beschikbaar als contactgeschiedenis binnen Pinewood, zodat u het proces kunt afronden door de waardering toe te passen voordat u een koop- of verkoopovereenkomst voorbereidt.

host winphone anim - GRAYHAMS

Voor Windows Phone

Deze echt mobiele versie van Host + packs in dezelfde reeks functies als de tablet / desktop versie, en zorgt voor een verkoopteam met de tools die nodig zijn om een uitstekende klantenservice te leveren. Gebruikers zoeken gewoon naar een klant, selecteer de klant, neem een video en stuur het dan naar de klant.

host iphone anim - GRAYHAMS

Voor iPhone

Deze lichtere versie van Host + is ontworpen om verkoopteams te helpen bij het snel creëren van klantenvideo’s. Deze shoot and send app maakt gebruik van het zakcomfort optimaal. Gebruikers zoeken gewoon naar een klant, selecteer de klant, neem een video en stuur het dan naar de klant.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS