VEHICLE HEALTH CHECK

VOLLEDIG GEÏNTEGREERD VHC SYSTEEM

l

Klantautorisatie

Controleer de resultaten worden verstuurd via e-mail / sms naar uw klant, waar ze de informatie kunnen bekijken en selecteer welke items zij zouden willen doorgaan, allemaal online

Inspectie Video

Wijs en klik inspectie video’s kunnen worden gecreëerd, evenals het samenvoegen van meerdere clips van clips, om uw klant te laten zien wat ze nodig hebben om te kijken naar

Apparaat Integratie

Controles kunnen gemakkelijk worden gemaakt als onderdeel van de Tech + -app en worden direct opgeslagen in Pinewood tegen de volledige controle – iOS en Windows compatibel

e

Gegevens Nauwkeurigheid

Met één geïntegreerd systeem zit alles in het Pinewood-ecosysteem. Geen behoefte aan rekeying, uploads of andere zinloze processen

Verwijder de noodzaak voor extra systemen en invoerfouten

Pinewood biedt een native custom built VHC oplossing gratis aan. Onze geïntegreerde controles lopen door ons systeem en bieden een heleboel voordelen, zoals de nauwkeurigheid van de gegevens, de snelheid van afronding, de integratie van het apparaat en de noodzaak om opnieuw op te starten, allemaal ontworpen om de VHC zo eenvoudig mogelijk te maken.

highlights vhc - GRAYHAMS

Zodra de VHC is voltooid, stuurt Pinewood de resultaten van de cheque door naar de klant via email of sms

Deze mededeling bevat een inspectie video, een kostenraming en de mogelijkheid om het werk te autoriseren.

vhc 1 - GRAYHAMS

VHC Check-list

Makkelijk te voltooien checklist, gebruik maken van Workshop’s shortcode systeem voor snelle aanbeveling input. Voltooi de checklist binnen de DMS en gebruik meerdere voordelen voor de functionaliteit. VHC wordt tegen elk voertuigrecord gehouden, waardoor het makkelijk terugkomt als de klant terugkeert naar de Workshop voor uitgestelde werkzaamheden.

vhc 2 - GRAYHAMS

Goedkeuring van de klant

Geidentificeerde werkzaamheden kunnen door de klant worden geaccepteerd, uitgesteld of geweigerd, of teruggestuurd naar Onderdelen voor een nieuwe schatting – alle opgenomen tegen het voertuig. Als werk wordt uitgesteld of geweigerd, wordt het automatisch toegevoegd aan de Aftersales Diary voor toekomstige opvolging.

vhc 3 - GRAYHAMS

Smartphone integratie

Geoptimaliseerd voor handheld apparaten, zoals een iPod Touch, kan VHC met gemak door een technicus en in Pinewood verkrijgbaar zijn.

vhc 4 - GRAYHAMS

Verstuur via SMS

Stuur een SMS met een korte URL om uw klant te laten zien hun VHC – een alternatief voor e-mail, en die verder vertragingen kunnen verminderen bij het starten op geïdentificeerd werk, waardoor de efficiëntie van Workshop wordt verbeterd.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS