ONDERSTEUNING WANNEER U WENST DOOR SPECIALISTEN UIT DE BRANCHE

Ondernemen is vooruitzien en er naartoe bewegen. Uw organisatie ontwikkelt en verbetert zich doorlopend. Van uw Pinewood DMS kunt u hetzelfde verwachten. Grayhams voorziet volledig in de beoogde evolutie met tweewekelijkse releases, een abonnement op beheer en aanvullingen naar behoefte. Het DMS is dusdanig ingericht, dat uw key-users eenvoudig eventueel gewenste basisuitbreidingen binnen het systeem kunnen vinden. Ondersteuning geschiedt adequaat via het learning management system en SharePoint. Desgewenst staan onze ervaren automotive professionals ter beschikking.

Een uitgekiend DMS

Als ondernemer in de automotive sector wilt u graag goed en betaalbaar ontzorgd worden op de gebieden die niet tot uw kernactiviteiten behoren. Dankzij samenwerking met Grayhams wordt dat ook allemaal daadwerkelijk gerealiseerd. U ervaart doorlopend het gemak van een uitgekiend DMS dat continu meebeweegt met uw organisatie, opvallend gebruiksvriendelijk is, en waarmee het toekomstgericht sturen van uw organisatie beduidend eenvoudiger wordt, zonder hoge vaste kosten. En er is meer… Grayhams biedt voor de automotive sector ook aanvullende diensten, onder andere bij uw IT, procesverbetering & ISO, payrolling, inkoopondersteuning (facility, etc.) en strategisch advies. Ondernemen doet u samen met Grayhams!

Slimmer werken

Het Pinewood DMS is cloud based. Dit betekent dat u documenten en informatie direct kan delen en daarmee slimmer kan werken. U en anderen uit uw organisatie hebben per slot van rekening louter een inlog nodig om wereldwijd via welk device dan ook in te kunnen loggen, bijvoorbeeld om bij de voorraad, orders, CRM-informatie, documenten, e-mail, spreadsheets, brieven, correspondentie, adresgegevens of databases te komen.

1 helpdesk - GRAYHAMS

Nederlandse helpdesk

Heeft u specifieke vragen of wilt u advies over de oplossingen die Grayhams kan bieden voor uw organisatie? Dan is het prettig om te weten dat er een team van Nederlands sprekende gespecialiseerde technici klaar staat om u verder te helpen.
2 nooddienst - GRAYHAMS

Nooddienst

Gedurende de openingstijden van Grayhams is er een speciale nooddienst beschikbaar. De medewerkers behandelen uw vraag snel en adequaat. Zodat u snel uw klanten verder kunt bedienen, zonder verder oponthoud. Een prettige gedachte!
3 trainingsplan - GRAYHAMS

Trainingsplan op maat

Het werken met Grayhams en het Pinewood DMS biedt tal van innovatieve tools. Om uw onderneming zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij voor uw personeel trainingen op maat aan om deze mogelijkheden optimaal te kunnen benutten.

 
4 aanspreekpunt - GRAYHAMS

Eén aanspreekpunt

Ondernemen is vooruitzien en er naartoe bewegen. Naast een uitgekiend DMS dat met uw organisatie meebeweegt biedt Grayhams tal van aanvullende diensten voor de automotive sector. Ondernemen doet u samen met Grayhams!

GRAYHAMS WORKSHOP

U wilt uit uw organisatie halen wat erin zit. Daarom zorgt u ervoor dat u goed op de hoogte bent en blijft van kansen ter verbetering binnen uw bedrijfsvoering. Grayhams ondersteunt u daar graag bij. Deze ondersteuning krijgt onder andere betekenis via workshops. Deze workshops kennen uiteenlopende onderwerpen. Daarbij kan het gaan om praktische informatie, strategische inzichten, bedrijfseconomische onderwerpen of vakinhoudelijke zaken. Altijd hebben ze een verwantschap met datgene waar Grayhams voor staat; vandaag begrijpen wat er morgen gebeurt. Zorg dat u bijblijft. Doe het samen met Grayhams.

Tijd bespaart geld

Zeker, deelname aan een workshop kost u tijd. En uw tijd is zonder twijfel kostbaar. Deelname aan onze workshops kan u echter juist heel veel opleveren. Uw organisatie zal efficiënter, slagvaardiger en toekomstgerichter kunnen opereren. Deelnemen betekent winnen!

De wereld verandert. Verander mee.

Informatie veroudert snel. Dat geldt ook voor inzichten en benodigde vaardigheden. De workshops van Grayhams houden u een spiegel voor. Zetten u op scherp. Leveren u ongekend veel energie op. Daarmee kunt u iedere verandering de baas.

inschrijven - GRAYHAMS

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS