INTEGRATIE

COMPLIANT MET

DEALER STANDAARDEN

Integratie is veel meer dan naleving

Ons toegewijde Fabrikant Integratie team werkt voortdurend bij het ontwikkelen van de nieuwste integraties en specificaties veranderen naar fabrikant systemen. Door een reeks nauwe arbeidsrelaties zijn wij trots op de erkenning door belangrijke fabrikanten als leiders bij het creëren van proceswerkstromen. We kunnen vaak in de voorhoede zijn om te bepalen hoe nieuwe standaarden door middel van software geïnterpreteerd worden om de sterkste oplossing voor alle betrokken partijen te leveren. Deze wederzijds voordelige uitwisseling van kennis heeft ons geholpen om franchise-specifieke oplossingen op de markt te bieden die snel en volledig compatibel zijn.

In nauwe samenwerking met andere productontwikkelingsteams worden onze integraties altijd gebouwd om de relevante delen van onze oplossing positief te beïnvloeden. Hun integratie benaderingen zijn ontworpen om het gehele gerelateerde proces te verbeteren. Nieuwe fabrieksnormen zijn vaak de mogelijkheid om het hele departementele proces te herzien, te veranderen en te aanpassen aan incrementele winsten en te helpen voortdurend te evolueren hoe dealers werken.

Logo Grayhams - GRAYHAMS

Grayhams ondersteunt ondernemers in de automotivesector dankzij inzet van het toonaangevende en toekomstgerichte Pinewood DMS.

Grayhams is exclusief dealer van Pinewood, hèt innovatieve DMS voor de automotive branche.

microsoft partner - GRAYHAMS    pinewood partner - GRAYHAMS